top of page
Woonkamer

Diensten - inrichten en inspiratie

Samen zoeken we inspiratie voor je nieuwe inrichting. Met verschillende methodes, zoeken we naar jouw unieke stijl en persoonlijke voorkeuren, om dat te gebruiken om je ruimtes te transformeren met harmonieuze, esthetisch aantrekkelijke inrichtingen. Ik doe dit door middel van, combineren van k leuren, meubels, decorative elementen en verlichting, rekening houdend met functionaliteit en budget.

Ik werk samen met leveranciers van mooie en duurzame merken.

Het kiezen van de juiste kleuren kan een ruimte transformeren en de gewenste sfeer oproepen. Of je nu op zoek bent naar een gezellige, warme woonkamer of een levendige, energieke werkruimte, ik ben gespecialiseerd in het bieden van persoonlijk kleuradvies. Laat je door kleuren inspireren voor je inrichting. 

Ik kom bij je met verschillende stalen van verschillende merken en materialen, stijlkaarten en we maken samen een moodboard die bij jou past.

Laten we samenwerken om het perfecte palet te vinden dat aansluit bij jouw visie en stijl.

Kleur advies:

Inspiratie door kleuren in je inrichting

Inspiratie voor het inrichten door een moodboard
Stalen van gordijnen ter inspiratie van een nieuwe inrichting. Kleur advies.

Jouw huis is een toevluchtsoord, elke kamer moet een verhaal vertellen. Van eigentijds chic tot klassieke elegantie, ontwerp ik inrichtingen die passen bij jouw levensstijl en voorkeuren. Laten we samen leefruimtes creëren die aan jouw behoeften voldoen en je verwachtingen overtreffen.

Interieur ontwerp

 Inspiratie

Inrichting woonkamer. Inspiratie door lichte meubelen. Tijdloos.
Inrichting woonkamer. Inspiratie door moderne meubels en verlichting.

Graag kom ik bij je op lokatie, voor een “Inspiratie sessie”. Aan de hand van vele voorbeelden, stalen en sfeerbeelden, hoop ik je te inspireren en komen we samen tot nieuwe inzichten en ideeën die passen bij jouw voorkeuren. In overleg gaan we samen een uitgebreide sessie aan bij je thuis. Neem gerust contact op met mij voor een prijs op maat.

 

Mocht je hierna verder met mij in zee willen gaan om een ontwerp te maken, het een en ander verder te detailleren, voor ondersteuning bij het uitzoeken van materialen of het coördineren van werkzaamheden, maak ik geheel vrijblijvend een passende offerte voor je waarbij je een deel van de kosten van de “inspirerende” inspiratie sessie in mindering worden gebracht.

Inspiratie sessie

Inspiratie sessie inrichten. Stalen, kleurenkaarten, moodboard en koffie.
bottom of page